Financiële coaching

Door de economische crisis staat het “water aan je lippen”. Er is een schuldenlast opgebouwd waar je niet meer uit kunt komen middels betalingsregelingen. Wij kunnen samen met u de schuldenprobleem oplossen.


Werkwijze

Belangrijk is dat er een goed inzicht komt van alle schulden in combinatie met uw inkomsten. Wij maken dan met u een plan van aanpak. Het opzetten van een succesvol schuld afkooptraject is puur maatwerk. Het wel of niet slagen hangt af van verschillende factoren. Zowel van uw eigen opzet als de medewerking van uw schuldeisers.


In 3 stappen

Stap 1: Kennismaking & Inventarisatie
Als eerste maken wij een afspraak voor kennismaking bij ons op kantoor of soms bij uw thuis. Eerst moeten wij samen het “goede gevoel” krijgen en het vertrouwen in elkaar uitspreken. U wilt immers graag weten wie wij zijn en wat ons doel is maar ook wij willen graag weten voor wie wij gaan werken. Elk mens heeft tenslotte zijn eigen aanpak en is totaal anders. Allereerst zullen wij gaan inventariseren. Alle brieven, facturen, aanmaningen en enveloppen (geopend en ongeopend) en andere zaken komen op tafel. Op deze wijze kunnen wij een totaal plan maken van uw schulden en inkomsten.

Stap 2: Plan van Aanpak, Inzicht & Rust
Vervolgens zullen wij alle schuldeisers op de hoogte brengen van het feit dat wij aan uw schuldhulp zullen verlenenen de schuldeisers verzoeken voortaan alle correspondentie, zowel schriftelijk als telefonisch via ons kantoor te laten verlopen. Deze aanpak geeft ons een goed inzicht en ons cliënten vooral rust. Na de inventarisatie zullen wij een gedegen plan van aanpak opzetten. Deze zal eerst met u worden besproken en na goedkeuring zullen wij verder aan de slag gaan.

Stap 3: Resultaat?
Aan de hand van uw financiële situatie zullen wij de schuldeisers of een betalingsregeling aanbieden welke past binnen het aanwezige budget óf betaling tegen finale kwijting voorstellen Dit laatste houdt in dat er een deel van de vordering doormiddel van een koopsom ineens zal worden betaald. Het restant zal dan worden kwijtgescholden. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden geboden door vrienden en/of familieleden. Wij kunnen voor de gehele schuldenpakket in een keer betaling tegen finale kwijting regelen als per schuldenpost.

Vraag?

Hebt u nog vragen, stel ze gerust.

Indien u nog vragen hebt of even van gedachten wilt wisselen, dan kunt u een e-mail sturen of maak gebruik van ons contactformulier.

Doorgaans kunt u een antwoord binnen 24 uur verwachten. Wij staan u graag te woord.

Contactformulier, klik hier...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 075 - 720 06 66
F 075 - 720 06 67

Eén ding is zeker: u bent en blijft altijd de baas over uw eigen
portemonnee!!

Contact