Incasso

Waarom?

Soms is het lastig om uw klant de betaling te laten voldoen. Te laat of niet betalende debiteuren kost u veel geld. Amstel Budget Incasso incasseert uw openstaande rekeningen met alle respect voor de klant. De kosten worden aan uw debiteur doorberekend. Dit betekent voor u:

  • Geen contributie
  • Geen dossier- en/ of afwikkelkosten
  • Geen provisie verschuldigd over het geïncasseerd bedrag.


Het Traject
Na ontvangst van uw incasso-opdracht en de relevante bescheiden met betrekking tot uw vordering, manen wij uw debiteur aan. Wij zijn conform de richtlijnen van het ministerie van justitie verplicht uw wanbetaler minimaal twee keer te sommeren.

Een eerste en tweede sommatiebrief. Hierin wordt de debiteur eerst vriendelijk verzocht en na een week nadrukkelijk gesommeerd om te betalen. Bij het uitblijven zal de relatie telefonisch worden benaderd en duidelijk gemaakt dat dit echt de laatste kans is om te betalen zonder extra verhogingen voor een dagvaarding. In sommige gevallen zal de klant thuis worden bezocht om tot resultaat te komen.

Als laatste volgt een aankondiging tot dagvaarding. Na 5 dagen zullen wij het dossier overgedragen aan een gerechtsdeurwaarder waar wij nauw mee samenwerken voor het opstellen en uitbrengen van een dagvaarding. Vanaf dit moment neemt deze deurwaarder het verder initiatief om uiteindelijk tot een resultaat te komen.

Vraag?

Hebt u nog vragen, stel ze gerust.

Indien u nog vragen hebt of even van gedachten wilt wisselen, dan kunt u een e-mail sturen of maak gebruik van ons contactformulier.

Doorgaans kunt u een antwoord binnen 24 uur verwachten. Wij staan u graag te woord.

Contactformulier, klik hier...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 075 - 720 06 66
F 075 - 720 06 67

Eén ding is zeker: u bent en blijft altijd de baas over uw eigen
portemonnee!!

Contact